Muziekvereniging ENZK

Contactformulier

Of je nu wilt trommelen of een blaasinstrument bespelen? Onze vereniging is altijd op zoek naar nieuwe leden!
Via de vereniging kan er les gevolgd worden in verschillende instrumenten, zie informatie. Na een korte periode les kan er al meegespeeld worden in het jeugdorkest De Minimonie.
We kunnen ook volwassenen in het harmonie-orkest gebruiken. Zit u op ongeveer het A-examen-niveau, bent u al van harte welkom.
U kunt als u vragen heeft altijd langskomen op onze oefenavond, maar u kunt ook uw vragen stellen via onderstaand contactformulier.
Lijkt het u leuk om de Karrestuukers, zie orkesten, eens te vragen om een vrolijke noot te spelen op een jubileum of andere feestelijke activiteit, kunt u dit ook vragen via onderstaand formulier.

Naam:

E-mailadres: